a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Evadare în Dealu Mare, ediția II. Crama Budureasca.

Evadare în Dealu Mare, ediția II. Crama Budureasca.

„Ne place să fim gazde. Ție îți place să fii oaspete?” Cam așa a început totul... de la o simplă întrebare. „Evadare în Dealu Mare” este un eveniment organizat de Asociația Dealu Mare, în care 12 crame și-au unit forțele să creeze o experiență de neuitat pentru oamenii care își doresc o „evadare” din cotidian.

Totul s-a întâmplat într-un paradis verde, aflat la doar o oră de mers cu mașina de București, în weekendul 26-27 iunie.

Așa cum bine știți mulți dintre voi, aceasta a fost a doua ediție a evenimentului, prima ediție având loc în vara anului trecut... ambele ediții de un real succes. Participanții s-au bucurat și de această dată de natură, de aer liber, de vinuri bune, povești, dar nu numai. Acești au vizitat cramele și au descoperit tainele din spatele procesului de creare a vinurilor care au colindat lumea în lung și în lat pe la concursuri intenaționale prestigioase de profil. Cramele și-au dezvăluit secretele, și-au expus comorile în fața invitaților și și-au deschis inimile, ca fiecare persoană să plece acasă cu amintiri care să dureze o viață. Cele 12 crame au fost „împărțite” pe 4 trasee de vizitare, a câte 3 crame disponibile fiecare. Invitații și-au ales traseul/traseele care i-a atras cel mai mult.

În aceste 2 zile de poveste, oameni cu pasiuni similare s-au cunoscut și au legat prietenii frumoase, am redescoperit vinul așa cum nu ne-am fi gândit vreodată și am experimentat plăceri oeno-gastronomice memorabile.

La Crama Budureasca ne-au călcat pragul cei care au ales traseul cu numărul 3 (din care au făcut parte și cramele Apogeum și Licorna Winehouse) și vrem să împărtășim cu voi experiența din aceste două zile prin intermediul imaginilor de mai jos.

Mai multe imagini găsești aici (click), în materialul video pe care l-am pregătit special pentru tine.

Îți mulțumim că ești alături de noi și te așteptăm în vizită la Crama Budureasca, în inima paradisului din Dealu Mare.