a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Budureasca te premiază cu un vin pe săptămână!

Budureasca te premiază cu un vin pe săptămână!

Ți-ai făcut programul pentru weekend? Te așteptăm în magazinul Budureasca din București (Bd-ul Lacul Tei Nr. 1-3) cu reduceri de 10% la orice produs, plus șansa de a câștiga prin tragere la sorți un vin pe săptămână!

Perioada de desfășurare a campaniei: 04.09.2021 - 28.11.2021, ora 16.00.

Pași înscriere:

  1. Vino in zilele de sâmbătă și duminică în magazinul Budureasca din București, situat in Bd. Lacul Tei nr 1-3.
  2. Achiziționează produse Budureasca și păstrează bonul fiscal.
  3. Înscrie-te la tombolă prin completarea cartonașului și plasarea acetuia în urnă.

În fiecare zi de luni din perioada de concurs vom extrage câte un câștigător pentru weekend-ul anterior, pe care îl vom premia cu o sticlă de vin Budureasca.

Și asta nu e tot! La sfârșit vom avea și un mare câștigator final pentru toată perioada de concurs, care va primi din partea noastră 12 sticle de vin Budureasca.

Participanții trebuie să aibă vârsta de peste 18 ani.

Persoanele care nu îndepliesc toate condițiile din regulament nu pot primi cadoul.

 

REGULAMENT TOMBOLĂ – BUDUREASCA TE PREMIAZĂ CU UN VIN PE SĂPTĂMÂNĂ

SECȚIUNEA 1. Organizatorul Tombolei

Organizatorul tombolei este BUDUREASCA SRL, cu sediul în Loc. Gura Vadului nr. 472, Județul Prahova, înregistrat la Registrul Comerțului sub nr. J29/1123/2001, cu CIF RO12647770, denumit în continuare “Organizatorul”.

Tombola se va derula cu respectarea prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul și se obligă să anunțe publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută informarea inițială.

SECȚIUNEA 2. Durata tombolei şi locul de desfăşurare

Tombola se desfăşoară între 04.09.2021 - 28.11.2021, ora 16.00, la magazinul de vinuri Budureasca situate in Bd. Lacul tei nr 1-3, conform prevederilor prezentului regulament. În cazul în care Organizatorul va dispune anularea sau prelungirea acesteia la o dată ulterioară, acest lucru va fi anunţat atat la locul de desfasurare de la adresa mentionata cat si pe pagina de Facebook a organizatorului  www.Facebook.com/budureascawines.

SECȚIUNEA 3. Drepturile și condițiile de participare

3.1. Tombola se adresează tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, cu vârsta minimă de 18 ani, care îndeplinesc termenii şi condiţiile prezentului Regulament și care urmează indicațiile stipulate în acesta pentru a-și valida participarea.

3.2. Organizatorul va veghea pentru desfăşurarea în bune condiţii a tombolei şi pentru diminuarea sau înlăturarea oricăror deficienţe.

3.3. La această tombolă nu au dreptul să participe angajaţii şi persoanele fizice autorizate sau independente care îşi desfăşoară activitatea pe baza unor contracte de colaborare în cadrul BUDUREASCA SRL, soţiile/soţii, precum şi rudele de gradul I ale acestora. Participarea la Tombolă are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri.

3.4. IN cadrul Tombolei, fiecare participant va pune la dispozitia Organizatorului prin completarea pe cartonasul de tombola: nume, prenume, număr de telefon, adresa email si nr/data bon fiscal de achizitie.

3.5. Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi datele furnizate de Participanți în cadrul Tombolei, acordul participanților în acest sens fiind acordat implicit prin participarea la Tombolă.

3.6. Organizatorul are la dispoziție 3 zile lucrătoare, după tragerea la sorți, pentru a informa fiecare câștigător cum va intra în posesia cadoului.

SECȚIUNEA 4. Protecția datelor personale

4.1. Organizatorul, (BUDUREASCA S.R.L.) este inregistrat în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub numărul 20159, în scop de reclamă, marketing și publicitate. Organizatorul se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale ale Participanților la Tombolă în conformitate cu prevederile Legii 677/2001. Participanții au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă adresată Organizatorului, modificarea, ștergerea sau actualizarea datelor personale în conformitate cu prevederile Legii 677/2001. Participanții au dreptul de a obține de la Organizator, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care îi privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta și au, de asemenea, dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară, ca datele care îi vizează să facă obiectul unei prelucrări.

4.2. Participanților la Tombolă în calitate de persoane vizate le sunt garantate drepturile pe care le au conform Legii 677/2001, respectiv dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de intervenție asupra datelor (art.14) și dreptul de opoziție (art. 15).

4.3. Prin participarea la Tombolă, Participanții confirmă cunoașterea prevederilor Regulamentului oficial și își exprimă acordul în privința acestora. Participanții își exprimă acordul privind includerea datelor personale în baza de date a Organizatorului, în scopul participării la Tombolă, precum și acordul referitor la posibilitatea de a le fi furnizate informații despre produsele și evenimentele Organizatorului.

4.4. Participarea la Tombolă constituie acordul potențialilor câștigători referitor la faptul că numele va fi făcut public potrivit legislației în vigoare și folosit în materiale publicitare de către Organizatori fără niciun fel de plată aferentă.

4.5. Datele câștigătorilor se vor păstra în contabilitatea Organizatorului, conform legislației fiscale.

4.6. Pentru mai multe informații referitoare la protecția datelor personale conform reglementărilor GDPR, vă rugăm accesați politica de confidențialitate și politica de cookie-uri afișate pe https://budureasca.ro.

SECȚIUNEA 5. Mecanismul Tombolei

5.1. Pentru a se înscrie la Tombola desfășurată în perioada 04.09.2021 - 28.11.2021, participanții trebuie ca in zilele de sambata si duminica să achizitioneze produse din cadrul Magazinului de Vinuri Budureasca situat la adresa Bd. Lacul Tei nr. 1-3, sa isi exprime acordul de participare prin completarea cartonaselor de tombola si sa pastreze bonul fiscal ca dovada a achizitiei. Programul magazinului Budureasca in zielele de sambata si duminica este: 10.00 – 16.00.

5.2. Campania Tombolei este valabilă până la data de 28.11.2021, ora 16.00.

5.3. In fiecare zi de luni din perioada de concurs  (respectiv 6/13/20/27 septembrie,  4/11/18/25 octombrie 2021, 1/8/15/22/29 noiembrie, va fi ales cate 1 caștigător prin tragere la sorți dintre cartonasele participante in weekendul anterior (respectiv 04-05/11-12/18-19/25-26 /septembrie 2021, 2-3/9-10/16-17/23-24/30-31/octombrie 2021, 6-7/13-14/20-21/27-28 noiembrie 2021), in total 13 castigatori. In data de 29 noiembrie va mai fi ales inca un castigator final dintre toate cartonasele depuse pe tot parcursul perioadei de valabilitate a tombolei, rezultand astfel un numar total de 14 castigatori. Extragerea castigatorilor va fi postata si pe pagina oficială de Facebook Budureasca: www.Facebook.com/budureascawines, în fiecare zi de extragere, pana la ora 20.00.

5.4. Utilizatorii vor participa la Tombolă în conformitate cu regulile menţionate anterior.

SECȚIUNEA 6. Acordarea cadoului şi anunţarea câștigătorilor 

6.1. În urma Tombolei se vor alege 13 câștigători care vor primi cate o sticla de vin Budureasca, din gamele superioare si 1 castigator care va primi 12 sticle de vin Budureasca, premii in valoare totala de 946 lei.

6.2. După selectarea câștigătorilor, Organizatorul îi va contacta direct, in baza datelor furnizate, în scopul validării şi intrării în posesia cadoului.

6.3. În cazul în care câștigătorul nu raspunde la datele de contact furnizate (dupa 3 apeluri telefonice la distanta de minim 2 ore si dupa 2 zile de la transmiterea emailului) sau nu poate intra în posesia cadoului din motive care nu țin de Organizator, acesta va fi înlocuit cu prima rezervă aleasă şi, tot asa, până la intrunirea unui numar de 3 rezerve. In eventualitatea in care nici una dintre cele 4 persoane nu raspunde la datele de contact furnizate sau nu poate intra în posesia cadoului din motive care nu țin de Organizator, cadoul va ramane in posesia Organizatorului. Câştigătorul nu va putea să ofere cadoul altei persoane sau să solicite schimbarea cadoului în niciun fel. Organizatorul nu oferă contravaloarea cadoului în bani.

SECȚIUNEA 7. Acordarea cadoului

7.1. Organizatorul Tombolei va înmâna cadoul câștigătorului direct, la locul de desfasurare al Tombolei, prin intermediul unui angajat Budureasca, sau prin curier daca castigatorul nu locuieste in Bucuresti. Câștigătorul va intra în posesia cadoului în baza identificării cu actul de identitate.

7.2. Valoarea totală a cadoului acordat pentru acestă Tombolă este de 946 lei. În conformitate cu prevederile Legii 227/ 2015 privind codul fiscal, acest câștig nu va fi impozabil, având în vedere faptul că fiecare dintre cadourile oferite au o valoare mai mică de 600 lei.

7.3. Câștigătorul nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani sau alte obiecte în schimbul cadoului și nici nu poate solicita modificarea parametrilor Cadoului.

7.4. Cadourile va fi oferit castigătorilor după ce acestia vor fi confirmati ca atare și după verificarea tuturor datelor personale necesare pentru predarea cadoului.

SECȚIUNEA 8. Regulamentul Tombolei

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prezentul Regulament și de a impune termeni sau condiții noi sau suplimentare participanților la Tombolă, în legătură cu participarea. Aceste modificări de termeni și condiții suplimentare intră în vigoare imediat și vor fi integrate în prezentul Regulament. În cazul unor astfel de modificări, acestea se vor afla la locul de desfasurare al tombolei si vor fi anunțate pe pagina oficială de Facebook Budureasca www.Facebook.com/budureascawines. Faptul că participanții continuă să participe la Tombolă va fi considerat drept acceptare a modificărilor, termenilor și condițiilor menționate mai sus. Regulamentul de participare și de desfăsurare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant.

SECȚIUNEA 9. Litigii

9.1. Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la Tombola se vor soluționa pe cale amiabilă. În cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătoresti competențe române din municipiul București. Legea aplicabilă este legea romană.
9.2. Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncționalităti în derularea Tombolei ca urmare a acțiunilor unor terți cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai rețelelor de socializare, de telecomunicații sau alții asemenea.

9.3. Orice contestație având ca obiect tombola desfășurată la Magazinul de Vinuri Budureasca  din Bd. Lacul Tei nr. 1-3 în perioada 04.09.2021 - 28.11.2021, ora 16.00, poate fi depusă la adresa BUDUREASCA SRL, București, Bd. Lacul Tei nr. 1-3, Sector 2, sau trimisă prin email la marketing@budureasca.ro.

SECȚIUNEA 10. Încetarea Tombolei

Prezenta Tombolă poate înceta numai în cazul apariției unui eveniment ce constituie fortă majoră, caz fortuit, conform legislației în vigoare, inclusiv în cazul imposibilitătii Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua prezenta Tombolă.