Sec
Vin sec
La Crama Budureasca majoritatea vinurilor românești sunt seci, ceea ce înseamnă că zahărul rezidual este prezent în proporție de sub 4 grame pe litru. Vinurile seci românești de la Budureasca sunt fructate și aromate. Sunt fie vinuri seci tinere și ușor de băut, fie vinuri mature, învechite integral sau parțial în baricuri de stejar, pentru a obține un buchet complex de arome. De-a lungul anilor, numeroase vinuri seci create la Crama Budureasca au obținut cele mai valoroase premii la marile concursuri internaționale, inclusiv multiple medalii de aur și argint. Creații precum Premium Fetească Neagră, Premium Shiraz, Noble Five sau Origini Reserve au atras întotdeauna recunoașterea pasionaților de vinuri bune, regăsindu-se în meniul celor mai rafinate restaurante și putând fi asociate cu cele mai alese delicii culinare din gastronomia românească sau internațională.
- Pagină Anterior
- în acest moment Citește pagina 1
- Pagină 2
- Pagină 3
- Pagină 4
- Pagină 5
- Pagină Următorul pas
- Pagină Anterior
- în acest moment Citește pagina 1
- Pagină 2
- Pagină 3
- Pagină 4
- Pagină 5
- Pagină Următorul pas