a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Relaxare de toamnă cu Feteasca Neagră!

Relaxare de toamnă cu Feteasca Neagră!

Suntem în ultima lună de toamnă și anul acesta avem parte de foarte multe zile frumoase, însorite, care ne ajută să uităm de frământările cotidiene.

Este vremea sărbătorilor de recoltă care într-un fel sunt expresia firii românești. Miroase îmbietor a frunze uscate și pe alocuri a pastramă la grătar, bună dispoziție și chef de vorbă.

Când ați savurat ultima oară o porție de pastramă cu un pahar de vin de Fetească Neagră de Budureasca?

Garantăm o senzație autentică de gust pur românesc pe care nu-l poți întâlni sau replica nicăieri în lume. Este una din acele plăceri pe care le poți trăi numai acasă, în România. În astfel de momente, tot românul se relaxează. Feteasca Neagră românească de Dealu Mare este deocamdată generatoarea celui mai autentic vin românesc. Crama Budureasca propune aspiranților la relaxare mai multe vinuri din soiul de Fetească Neagră în game și recolte diferite, la sticle mai mici sau mai mari.

Un lucru este sigur. Feteasca Neagră de Budureasca, toamna, are un gust unic și un efect aproape magic prin care gândurile triste dispar și întreg corpul se relaxează. Este o emoție, o schimbare de stare absolut incredibil de eficientă.

Un consum moderat din acest soi de vin te readuce în arealul bunei dispoziții de om normal și de român autentic. Îl recomandăm împreună cu o pastramă proaspătă…

https://budureasca.ro/vin-feteasca-neagra/