a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Black & White Giveaway (ediția a II-a)

Black & White Giveaway (ediția a II-a)

BLACK & WHITE giveaway (a doua ediție) vine cu 2 premii inedite.

♥ Dacă iubești vinurile fine…

♥ Dacă îți plac hainele deosebite, care se disting prin calitate și unicitate…

♥ Sau pur și simplu vrei să faci un cadou de neuitat unei persoane importante din viața ta…

Atunci nu ai voie să ratezi acest #GIVEAWAY, care include 2 creații clasice și nobile deopotrivă:

Vinul Sauvignon & Sauvignon

O inovație creată din struguri albi și struguri negri vinificați în alb, care nu a ratat nicio ocazie să impresioneze atât experții cât și publicul larg, devenind cel mai medaliat vin Budureasca în 2023.

Sauvignon & Sauvignon Cesare Su Misura

Cămașa Cesare Su Misura

Realizată pe comandă, în sistem made-to-measure, această cămașă este epitetul luxului și atenției la detalii. Este personalizată până în cel mai mic detaliu, de la alegerea tesaturii și culorii la tipul de guler, mansetă și broderie cu initialele tale. Un consultant de imagine dedicat te va ghida în această călătorie, asigurându-se că obții exact ceea ce îți dorești. Prețul acestei cămăși este de 690 de lei, însă acum ai ocazia să o primești cadou.

Cămașă Cesare Su Misura

Acest giveaway face parte din campania BLACK & WHITE – Always Classic and Noble, și are scopul de a oferi o experiență de neuitat uneia dintre persoanele care ne urmăresc.

LINK POSTARE BLACK & WHITE GIVEAWAY

 

Cum participi? 
➀ Dă tag unei persoane.
➁ Urmărește contul nostru de Instagram @budureasca_wines.

Înscrieri: 23.01.2024 – 30.01.2024

Extragere: 31.01.2024

 

Criterii de selecție a câștigătorului:
☛ Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți din rândul participanților eligibili.
☛ Fiecare comentariu valid va fi înscris în tragerea la sorți. Cu cât postezi mai multe comentarii (cu etichete diferite), cu atât îți mărești șansele de câștig.

Asigură-te că respecți regulile de participare pentru a avea șansa de a câștiga acest premiu!

Alte informații:
☛ Câștigătorul va fi anunțat într-o postare ulterioară și va fi contactat prin mesaj privat pe Instagram.
☛ Concursul este destinat doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani și cu reședința în România.
☛ Acest concurs nu este afiliat, susținut sau administrat de Instagram.

Înscrie-te acum și poți deveni câștigătorul BLACK & WHITE Giveaway

 

REGULAMENT

SECȚIUNEA 1. Organizatorul Giveaway-ului

Organizatorul acestui Giveaway este BUDUREASCA S.A., cu sediul pe Str. Drumul Vinului, nr. 2, Loc. Gura Vadului, Județul Prahova, înregistrat la Registrul Comerțului sub nr. J29/1123/2001, cu CIF RO12547770, denumit în continuare "Organizatorul".

Giveaway-ul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul și se obligă să anunțe publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută informarea inițială.

SECȚIUNEA 2. Durata Giveaway-ului și locul de desfășurare

"Black & White Giveaway (ediția a II-a)" se desfășoară pe contul de Instagram @budureasca_wines, în perioada 23.01-30.01.2024, conform prevederilor prezentului regulament. Extragerea câștigătorului va avea loc pe data de 31.01.2024. În cazul în care Organizatorul va dispune anularea sau prelungirea acesteia la o dată ulterioară, acest lucru va fi anunţat pe contul de Instagram Budureasca: @budureasca_wines. 

SECȚIUNEA 3. Drepturile și condițiile de participare

3.1. Giveaway-ul se adresează tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, cu vârsta minimă de 18 ani, care îndeplinesc termenii și condițiile prezentului Regulament și care urmează indicațiile stipulate în acesta pentru a-și valida participarea.

3.2. Organizatorul va veghea pentru desfășurarea în bune condiții a Giveaway-ului și pentru diminuarea sau înlăturarea oricăror deficiențe.

3.3. La acest Giveaway nu au dreptul să participe angajații și persoanele fizice autorizate sau independente care își desfășoară activitatea pe baza unor contracte de colaborare în cadrul BUDUREASCA S.A., soțiile/soții, precum și rudele de gradul I ale acestora. Participarea la Giveaway are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri.

3.4. Câștigătorul are la dispoziție 2 zile lucrătoare de la desemnarea sa pentru a pune la dispoziția Organizatorului următoarele: nume, prenume, număr de telefon.

3.5. Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi datele furnizate de Participanți în cadrul Giveaway-ului, acordul participanților în acest sens fiind acordat implicit prin participarea la Giveaway.

3.6. Organizatorul are la dispoziție 2 zile lucrătoare, după tragerea la sorți, pentru a informa câștigătorul cum va intra în posesia premiului.

SECȚIUNEA 4. Protecția datelor personale

4.1. Organizatorul (BUDUREASCA S.A.) este inregistrat în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub numărul 20159, în scop de reclamă, marketing și publicitate. Organizatorul se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale ale Participanților la Giveaway în conformitate cu prevederile Legii 677/2001. Participanții au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă adresată Organizatorului, modificarea, ștergerea sau actualizarea datelor personale în conformitate cu prevederile Legii 677/2001. Participanții au dreptul de a obține de la Organizator, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care îi privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta și au, de asemenea, dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară, ca datele care îi vizează să facă obiectul unei prelucrări.

4.2. Participanților la Giveaway în calitate de persoane vizate le sunt garantate drepturile pe care le au conform Legii 677/2001, respectiv dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de intervenție asupra datelor (art.14) și dreptul de opoziție (art. 15).

4.3. Prin participarea la Giveaway, Participanții confirmă cunoașterea prevederilor Regulamentului oficial și își exprimă acordul în privința acestora. Participanții își exprimă acordul privind includerea datelor personale în baza de date a Organizatorului, în scopul participării la Giveaway, precum și acordul referitor la posibilitatea de a le fi furnizate informații despre produsele și evenimentele Organizatorului.

4.4. Participarea la Giveaway constituie acordul potențialilor câștigători referitor la faptul că numele va fi făcut public potrivit legislației în vigoare și folosit în materiale publicitare de către Organizatori fără niciun fel de plată aferentă.

4.5. Datele câștigătorilor se vor păstra în contabilitatea Organizatorului, conform legislației fiscale.

4.6. Pentru mai multe informații referitoare la protecția datelor personale conform reglementărilor GDPR, vă rugăm accesați politica de confidențialitate și politica de cookie-uri afișate pe www.budureasca.ro

SECȚIUNEA 5. Mecanismul Giveaway-ului

5.1. Pentru a se înscrie la Giveaway-ul "BLACK & WHITE giveaway (a doua ediție)" desfășurat în perioada 23.01-30.01.2024, participanții trebuie să:

  • urmărească contul de Instagram @budureasca_wines.
  • eticheteze într-un comentariu la postarea giveaway-ului 3 prieteni împreună cu care le-ar plăcea să se bucure de aromele vinurilor nobile din campania BLACK & WHITE.

5.2. Campania Giveaway este valabilă până la data de 30.01.2024, ora 23:59.

5.3. Va fi ales 1 câștigător prin tragere la sorți prin [Metoda de tragere la sorți] și va fi anunțat pe pagina oficială de Instagram Budureasca: @budureasca_wines, în data de 31.01.2024.

5.4. Utilizatorii vor participa la Giveaway în conformitate cu regulile menționate anterior.

SECȚIUNEA 6. Acordarea premiului și anunțarea câștigătorului

6.1. În urma Giveaway-ului se va alege un câștigător, care va primi premiul constând în:

  • Un Vin Sauvignon & Sauvignon
  • Un voucher pentru O Cămașă Cesare Su Misura, în valoare de 690 lei

6.2. După selectarea câștigătorului, Organizatorul îl va contacta direct, în scopul validării și intrării în posesia premiului.

6.3. În cazul în care câștigătorul nu poate intra în posesia premiului din motive care nu țin de Organizator, acesta va fi înlocuit cu prima rezervă aleasă și așa mai departe, până la însumarea unui număr de trei (3) rezerve. Câștigătorul nu va putea să ofere premiul altei persoane sau să solicite modificarea premiului în niciun fel. Organizatorul nu oferă contravaloarea premiului în bani. Dacă nici rezervele desemnate nu pot intra în posesia premiului, acesta va rămâne în posesia Organizatorului.

SECȚIUNEA 7. Acordarea premiului

7.1. Organizatorul Giveaway-ului va înmâna premiul prin curier și prin intermediul unui voucher trimis în format electronic, în baza furnizării datelor necesare: nume, adresă, nr. de telefon, CNP. Câștigătorul va intra în posesia premiului în baza identificării cu actul de identitate.

7.2. Valoarea totală a premiului acordat pentru acest Giveaway este de 752 lei. În conformitate cu prevederile Legii 227/ 2015  privind codul fiscal, acest câștig  va fi impozitat conform legislației în vigoare.

7.3. Câștigătorul nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani sau alte obiecte în schimbul premiului și nici nu poate solicita modificarea parametrilor premiului.

7.4. Premiul va fi oferit câștigătorului după ce acesta va fi confirmat ca și câștigător final și după verificarea tuturor datelor personale necesare pentru predarea premiului.

 

SECȚIUNEA 8. Regulamentul Giveaway-ului

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prezentul Regulament și de a impune termeni sau condiții noi sau suplimentare participanților la Giveaway, în legătură cu participarea. Aceste modificări de termeni și condiții suplimentare intră în vigoare imediat și vor fi integrate în prezentul Regulament. În cazul unor astfel de modificări, acestea vor fi anunțate pe pagina oficială de Instagram Budureasca @budureasca_wines. Faptul că participanții continuă să participe la Giveaway va fi considerat drept acceptare a modificărilor, termenilor și condițiilor menționate mai sus. Regulamentul de participare și de desfășurare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant. 

SECȚIUNEA 9. Litigii

9.1. Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la Giveaway se vor soluționa pe cale amiabilă. În cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătoresti competențe române din municipiul București. Legea aplicabilă este legea romană.

9.2. Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncționalități în derularea Giveaway-ului ca urmare a acțiunilor unor terți cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai rețelelor de socializare, de telecomunicații sau alții asemenea.

9.3. Orice contestație având ca obiect Giveaway-ul desfășurat pe Instagram pe contul @budureasca_wines în perioada 23.01-30.01.2024, poate fi depusă la adresa BUDUREASCA S.A., București, Bd. Lacul Tei nr. 1-3, Sector 2, sau trimisă prin email la marketing@budureasca.ro. 

SECȚIUNEA 10. Încetarea Giveaway-ului

Prezenta Giveaway poate înceta numai în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, caz fortuit, conform legislației în vigoare, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua prezenta Giveaway.Top of Form