a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Fă cunoștință cu misteriosul Premium Fumé!

Fă cunoștință cu misteriosul Premium Fumé!

Vinurile Fumé de Budureasca ne învăluie în misterul toamnei. Este sezonul descris cu mare virtuozitate de către cei mai valoroși oameni de litere.

Iată câteva versuri de George Bacovia
Plouă, plouă, plouă
Vreme de beție
Și s-asculți pustiul,
Ce melancolie!
Plouă, plouă, plouă…

Vă propunem un vin alb aromat, care odată gustat nu se uită niciodată. Noi spunem că este cel mai reușit vin fumé românesc. Pe lângă plăcerea notelor fine și a aromelor subtile, senzația promisă este una de MISTER.

Cine a urmărit serialul Twin Peaks își amintește efectul pe care îl trăiai încă de la generic. Acolo misterul era provocat mai ales prin sunet prin simțul auzului. Acum, îndrăznim să ajungem la emoția misterului prin gust, printr-un vin cu totul diferit decât ați fost obișnuiți. Este surprinzător și nu întristează precum versurile lui Bacovia, dimpotrivă.

De la primele înghițituri, vinul alunecă ușor și te surprinde, apoi îți place și constați imediat că mai vrei. Evident că și contextul, locul, atmosfera contează, mai ales la început de eveniment. Ulterior, vinul devine elementul alfa și oferă dominanta stării generale.

Vinul a fost întotdeauna recomandat alături de anumite mâncăruri. Acest vin este recomandat alături de subiecte de conversație potrivite toamna. Pentru unii toamna se face bilanțul clipelor plăcute de vară și planuri aspiraționale pentru sărbătorile de iarnă. Alții evaluează recoltele și fac planuri mai îndrăznețe. În final cei care cred în stele și contelații își consultă prezicerile…

https://budureasca.ro/premium-fume