a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Simte bucuria unui Merlot de la Budureasca!

Simte bucuria unui Merlot de la Budureasca!

Povestea Bucuriei provocate printr-un vin Merlot de la Bucureasca are nevoie de un preambul.

Un brand celebru, care nu reușea să ajungă pe locul întâi,  într-o bună zi s-a repoziționat declarând cu franchețe ‘’Știm că suntem pe locul doi. De aceea, ne străduim mai mult!’’

În ierarhia popularității vinurilor, pe primul loc rămâne Cabernet Sauvignon iar pe al doilea este consolidat Merlot-ul.

Aceste vinuri sunt mai catifelate și mai puțin corpolente față de Cabernet. Specialiștii l-au descris în foarte multe feluri pentru a scoate în evidență diferențele față de celelalte soiuri roșii. Caracteristicile specifice sunt atât de echilibrate în zona medie încât ne-am permis să-i alocăm ca asociator emoțional - BUCURIA.

Sunt momente în viață când aspirăm către clipe simple de BUCURIE, nu extaz, nu euforie și nu senzații extreme. Acelea aparțin poate jucătorilor de noroc sau iubitorilor de adrenalină. Subiectul de astăzi este despre Bucuria moderată, trezită printr-un consum moderat de vin Merlot. Este acea aspirație după confortul unui moment de bucurie pașnică, un moft burghez.

Credem în studiile științelor care au dovedit sinergia între consumul moderat de vin și emoțiile pozitive generate. Vinurile din soiul de struguri Merlot ne mângâie sufletul și deschid porțile BUCURIEI din viața noastră, măcar pentru câteva clipe…

https://budureasca.ro/vin-merlot/