a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Where Agri meets IT. Noile Tehnologii ale Cramei Budureasca

Where Agri meets IT. Noile Tehnologii ale Cramei Budureasca

Apreciați inovația și sunteți pasionați de calitatea vinurilor? Atunci veți fi încântați să aflați că Viile Budureasca se bucură de acum de o tehnologie uimitoare.

De curând, am achiziționat un sistem avansat de senzori în Viile Budureasca, care nu numai că înregistrează informații, dar este capabil să prezică apariția unor boli ale viței-de-vie.

Cu ajutorul acestui sistem de ultimă generație, putem obține acum detalii importante despre vreme, procesate fără intervenția umană, ceea ce ne permite să acționăm în cel mai eficient mod posibil, să înțelegem mai bine condițiile meteo, să învățăm despre variabilitatea climatică și să obținem un istoric meteorologic verificabil, oferindu-ne astfel avantaje competitive importante în producția de vin.

Un lucru uimitor este faptul că primim notificări în timp util și astfel putem să gestionăm efortul și resursele noastre în mod eficient. Putem observa de la distanță starea vițelor-de-vie și să intervenim prompt acolo unde este nevoie. Astfel, grija față de vie atinge un nou nivel și calitatea strugurilor noștri este îmbunătățită.

Efectiv suntem conectați tot timpul cu nevoile vițelor noastre de vie, precum o mamă cu proprii copiii cărora le îndeplinește nevoile de bază rapid, exact atunci când este necesar.

Știm mereu ce au nevoie plantele, iar ele ne recompensează cu struguri sănătoși și recolte bogate.

Datele privind microclimatul sunt obținute dintr-o rețea densă de senzori, permițându-ne să luăm decizii adecvate și în timp util. Aceste date sunt accesibile prin intermediul unei aplicații mobile, care furnizează notificări personalizate și informații detaliate.

Suntem mândri să fim primul producător de vinuri din România care a achiziționat această tehnologie extraordinar de utilă și să fim pionieri în industria noastră.

În continuare, ne angajăm să onorăm inovația și să aducem cele mai bune vinuri în paharele dumneavoastră, create cu pasiune și tehnologie de ultimă generație.