Produsul a fost adăugat in coșul tău.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Organic Merlot 2015

Un vin purpuriu închis la culoare, precum inima naturii. Aromele dezvăluie mentolate note erbacee. Taninurile sunt moi și foarte bine integrate în masa vinului. Gustul ușor fructat surprinde prin combinația de fructe coapte de pădure, conducând la un final elegant. Merlot Organic de la Crama Budureasca este expresia rafinamentului și a bunului gust, datorită aromelor fructate obținute din struguri organici de Merlot cultivați în viile noastre ecologice.

Se asociază excelent cu preparate culinare pe bază de carne de pui, miel sau chiar vită, dar este la fel de bun și alături de legume la grătar și anumite tipuri de brânzeturi ușor maturate.

47,00 Lei
în stoc
SKU
org-me-15
Ești membru în Club? Comandă acest produs și câștigi
13

Puncte de fidelitate

Tip vin:

  • Sec
  • Demisec
  • Dulce
  • Demidulce
  • Brut

Struguri:

  • Merlot

Culoare vin:

  • Roșu
  • Alb
  • Rose

Volum alcool:

13,5% vol.

Cantitate:

75 cl.

An recoltă:

2015

Asocieri culinare:

Încearcă și alte vinuri din această colecție

Organic Rose 2016
Organic Chardonnay 2018
Organic Rose 2017

Zona Dealu Mare este recunoscută în Europa pentru producția excepțională de Merlot, datorită cernoziomurilor foarte fertile care pot fi găsite aici. Obținerea unei plantații bio presupune tratarea strugurilor și a frunzelor de viță de vie doar cu produse ecologice, substanțele chimice nefiind permise. Acest vin este realizat exclusiv din struguri bio de Merlot, culeși manual și fermentați la 16°C timp de 3 zile, pentru a obține exact culoarea dorită și structura corectă. Fermentația continuă timp de circa 8 zile la o temperatură de 25°C, dând naștere unui vin fructat cu tanini fini.

Vin realizat din struguri organici culeși la maturitate deplină (DOC – CMD Dealu Mare).

Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinului la o temperatură de 16 - 18°C.

Ai încercat acest produs și vrei să ne împărtășești părerea ta?

Atunci oferă o notă și scrie o recenzie folosind formularul de mai jos. Opinia ta este foarte importantă pentru noi pentru că ne ajută să vă oferim vinuri și accesorii de cea mai bună calitate în fiecare zi.

fisa organic merlot 16
(Size: 725.1 KB)

Vinuri similare recomandate