a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Cuvée Regia Rosé Demisec

Evaluare:
100% of 100

În pahar găsim o licoare vivace de un roz intens, cu arome îmbietoare de căpșune și frăguțe bine coapte. Pe palatin, gustul se simte echilibrat, cu o dulceață ce provine de la fructele de vară și o aciditate ce atinge note proaspete și curate, conferind vinului postgustul său lung și plăcut în senzații.

Este excelent servit înainte de masă, ca un aperitiv răcoritor, sau în combinație cu carne de pasăre, pește, brânzeturi, paste în sos alb sau diverse salate.

Vinul este cu închidere de tip screw-cap (capac cu filet).

20,00 Lei
în stoc
SKU
cuv-regia-rose
Ești membru în Clubul Budureasca? Comandă acest produs și primești din partea noastră
4

Puncte de fidelitate

Detalii tehnice:

Culoare vin:

 • Roșu
 • Alb
 • Rosé

Tip vin:

 • Sec
 • Demisec
 • Dulce
 • Demidulce
 • Brut
 • Extra Brut
 • Mix

An de recoltă:

2021

Soi de struguri:

 • Fetească Neagră
 • Merlot
 • Pinot Noir

Volum alcool:

12%

Treaptă de calitate:

I. G. Dealurile Munteniei

Cantitate:

0,75 L

Asocieri culinare:

Sugestii de servire:

Se recomandă servirea la o temperatură de 7 - 9°C. Înainte de consum, a se păstra într-un loc întunecat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Încearcă și alte vinuri din această colecție

Cuvée Regia Noir Demisec
Cuvée Regia Blanc Demisec

Detalii

Colecție

Gama de vinuri Cuvée Regia conține cupaje proaspete și fructate, ideal de savurat la petreceri și ocazii speciale ce merită sărbătorite cu un vin de o bună calitate la un preț avantajos. Vinurile din colecția Cuvée Regia sunt realizate din struguri proveniți din regiunea geografică Dealurile Munteniei. Conținutul alcoolic mai scăzut și capacul cu filet (screwcap) la transformă în alegerea ideală pentru consumul la evenimente prelungite.

Soi

Pentru Cuvée Regia Rosé, am combinat două soiuri franțuzești (Pinot Noir și Merlot) cu cel mai cunoscut soi românesc (Fetească Neagră), fiecare din cele trei soiuri contribuind cu propriile caracteristici varietale în cadrul cupajului. Pinot Noir și Merlot contribuie la dezvoltarea unei texturi mătăsoase, oferind arome intense de fructe roșii precum frăguțe și căpșune, în timp ce Feteasca Neagră conferă vinului corpolența sa medie.

Terroir

Strugurii au fost selectați din vie pe la jumătatea lunii septembrie, după ce viticultorii s-au asigurat că și-au atins potențialul deplin. Am cules cele trei soiuri preponderent din parcele poziționate în secțiunea sudică a plantației, situată la altitudini de până la 250 de metri. Vițele-de-vie din aceste parcele însorite sunt intrate pe rod de 8-10 ani și beneficiază de cernoziomuri fertile cu un bun drenaj natural, foarte potrivite pentru a obține vinuri rosé pline de arome proaspete.

Detalii de vinificație

Strugurii negri din soiurile Fetească Neagră, Merlot și Pinot Noir au fost presați ușor, cele trei musturi fiind apoi fermentate alături de drojdii selecționate la temperaturi de aproximativ 14°C, pentru a păstra aromele varietale și a extrage mai multe arome din fiecare soi în parte. După fermentare, oenologii au combinat cele trei vinuri în așa fel încât să se păstreze un bun raport între aciditate și zaharurile naturale. Rezultatul este un vin fresh, realizat fără fermentație malolactică.

Review-uri 3

Ai încercat acest produs și vrei să ne oferi părerea ta?

Atunci oferă o notă și scrie-ne câteva rânduri folosind formularul de mai jos. Opinia ta este foarte importantă pentru noi pentru că ne ajută să vă oferim vinuri și accesorii de cea mai bună calitate în fiecare zi.