a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Cuvée Regia Rosé Demisec

În pahar găsim o licoare vivace de un roz intens, cu arome îmbietoare de căpșune și frăguțe bine coapte. Pe palatin, gustul se simte echilibrat, cu o dulceață ce provine de la fructele de vară și o aciditate ce atinge note proaspete și curate, conferind vinului postgustul său lung și plăcut în senzații.

Este excelent servit înainte de masă, ca un aperitiv răcoritor, sau în combinație cu carne de pasăre, pește, brânzeturi, paste în sos alb sau diverse salate.

Vinul este cu închidere de tip screw-cap (capac cu filet).

18,00 Lei
în stoc
SKU
cuv-regia-rose
Ești membru în Clubul Budureasca? Comandă acest produs și primești din partea noastră
4

Puncte de fidelitate

Detalii tehnice:

Culoare vin:

 • Roșu
 • Alb
 • Rosé

Tip vin:

 • Sec
 • Demisec
 • Dulce
 • Demidulce
 • Brut
 • Extra Brut
 • Mix

An de recoltă:

2021

Soi de struguri:

 • Fetească Neagră
 • Merlot
 • Pinot Noir

Volum alcool:

12%

Treaptă de calitate:

I. G. Dealurile Munteniei

Cantitate:

0,75 L

Asocieri culinare:

Sugestii de servire:

Se recomandă servirea la o temperatură de 7 - 9°C. Înainte de consum, a se păstra într-un loc întunecat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Încearcă și alte vinuri din această colecție

Cuvée Regia Noir Demisec
Cuvée Regia Blanc Demisec

Detalii

Despre soi & terroir

Prin introducerea noii game de vinuri Cuvée Regia, ne-am dorit să oferim clienților noștri vinuri demiseci cu arome proaspete și fructate, ideale pentru a fi savurate la petreceri și ocazii speciale ce merită sărbătorite cu un vin de o bună calitate la un preț corect.

Vinurile din colecția Cuvée Regia sunt realizate din struguri proveniți din regiunea geografică Dealurile Munteniei, unde condițiile de climă și sol sunt printre cele mai bune din țară. Sunt vinuri tinere, cu un conținut alcoolic mai scăzut, ceea ce le face ușor de băut de-a lungul unui eveniment de lungă durată. În plus, aceste vinuri pot fi savurate atât înainte de masă, ca aperitive excelente, cât și în diverse asocieri cu antreuri și feluri principale.

Particularități de vinificație

Pentru acest vin rosé demisec, strugurii au fost recoltați după atingerea maturității depline, din plantațiile Budureasca ce beneficiază de condiții excelente de climă și sol. Presarea strugurilor atent selecționați s-a făcut în mediu de gaz inert, special pentru a evita oxidarea mustului.

Cuvée Regia Rosé este un cupaj din Fetească Neagră, Merlot și Pinot Noir, cele trei vinuri fiind fermentate cu drojdii selecționate la temperaturi de aproximativ 14°C pentru a păstra aromele varietale și a extrage maximum de fruct din fiecare soi în parte. După fermentare, oenologii au cupajat cele trei vinuri în așa fel încât să se obțină un bun raport între aciditate și zaharurile naturale. Rezultatul este un vin proaspăt și ușor de savurat, realizat fără fermentație malolactică.

Review-uri 2

Ai încercat acest produs și vrei să ne oferi părerea ta?

Atunci oferă o notă și scrie-ne câteva rânduri folosind formularul de mai jos. Opinia ta este foarte importantă pentru noi pentru că ne ajută să vă oferim vinuri și accesorii de cea mai bună calitate în fiecare zi.