Merlot
Vin din Merlot
Originari din Bordeaux, Franța, strugurii de Merlot au fost aduși în România acum mai bine de 100 de ani și se bucură de o bună reputație printre cunoscători. În anii cu temperaturi mai scăzute Merlotul se coace foarte bine, iar în anii cu temperaturi ridicate acumulează mai mult zahăr. Vinul din Merlot are o intensitate mai scăzută față de vinurile roșii puternice, precum Cabernet Sauvignon. Merlot produs de Budureasca a obținut de-a lungul timpului medalii valoroase la concursurile internaționale de profil. Încearcă vinurile obținute din acest soi alături de fripturi suculente din carne roșie, carne de porc sau chiar de fazan și curcan. Merlot se asociază de minune și cu brânzeturile servite à la française, adică la sfârșitul mesei.
-
Filtrare
- Asocieri culinare Branza maturata șterge acest articol
- Asocieri culinare Peste șterge acest articol
-
- Preț
-
- Struguri
- Tip ambalare
- Oferte speciale
- Medalii obținute
- Gamă Vin
- Tip Vin
- Culoare
- Asocieri culinare
Arată: / pagină
Ordonează după
Vezi toate produsele
Pagină
- Pagină Anterior
- Pagină 1
- Pagină 2
- în acest moment Citește pagina 3
- Pagină Următorul pas
Arată: / pagină
Ordonează după
Vezi toate produsele
Pagină
- Pagină Anterior
- Pagină 1
- Pagină 2
- în acest moment Citește pagina 3
- Pagină Următorul pas
Filtrează produsele
Filtre active:
- Asocieri culinare Branza maturata șterge acest articol
- Asocieri culinare Peste șterge acest articol
- Preț
- Tip ambalare
- Oferte speciale
- Medalii obținute
- Gamă Vin
- Tip Vin
- Culoare
- Asocieri culinare