a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

6 x Spumant Shine Rosé Sec 2019

Evaluare:
20% of 100

Spumantul Shine Rosé este o veritabilă etalare de prospețime și eleganță. În pahar, debutează cu o culoare străvezie roz deschis. Aromele fructate, proaspete și revigorante se dezvoltă treptat în jurul notelor primare de zmeură, cu un gust de cireșe suculente și un perlaj consistent și uniform.

Se recomandă servirea vinului ca atare sau cu gustări din fructe de mare, paste ușoare în sos alb, risotto cremos cu legume sau aperitive din pește afumat.

- 57%
330,00 Lei 141,90 Lei Economisești 188.1 Lei
stoc epuizat
SKU
6x-shine-sec-19

Detalii tehnice:

Culoare vin:

  • Roșu
  • Alb
  • Rosé

Tip vin:

  • Sec
  • Demisec
  • Dulce
  • Demidulce
  • Brut
  • Extra Brut
  • Mix

An de recoltă:

2019

Soi de struguri:

  • Pinot Noir
  • Pinot Gris

Volum alcool:

12%

Treaptă de calitate:

Produs în Italia

Cantitate:

0,75 L

Asocieri culinare:

Sugestii de servire:

Se recomandă servirea la o temperatură de 5 - 7°C. Înainte de consum, a se păstra într-un loc întunecat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Încearcă și alte vinuri din această colecție

Spumant Shine Rosé Sec 2019
Spumant Budureasca Shine Rosé Sec Mini 200ml 2022
Spumant Budureasca Shine Alb Brut Mini 200ml 2022

Detalii

Particularități de vinificație

Budureasca Shine Rosé a fost produs prin metoda cu fermentare în tanc (Charmat). Spre deosebire de Metoda Tradițională  folosită la spumantele premium Prima Stilla și Classic Blanc Noir – în cazul Metodei Charmat, procesul este mai rapid, mai puțin complex și cu o manoperă mult simplificată. Astfel, vinurile din colecția Shine se adresează celor care doresc un spumant fructat și ușor de băut, fără a fi interesați de complexitatea și rafinamentul unui produs de lux.

În procesul de vinificație, baza de vin liniștit obținută după prima fermentație se mixează împreună cu drojdiile selecționate într-un tanc din inox presurizat – pentru ca dioxidul de carbon acumulat în timpul celei de-a doua fermentații să fie integrat în vin. La finalizarea fermentației, vinul se filtrează, se adaugă dozajul (până la nivelul de zahăr dorit) și este îmbuteliat la o presiune de 3 bari.

Review-uri 1

Ai încercat acest produs și vrei să ne oferi părerea ta?

Atunci oferă o notă și scrie-ne câteva rânduri folosind formularul de mai jos. Opinia ta este foarte importantă pentru noi pentru că ne ajută să vă oferim vinuri și accesorii de cea mai bună calitate în fiecare zi.