Produsul a fost adăugat in coșul tău.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Prima Stilla Rosé Sec 2016

Evaluare:
100% of 100

Vin spumant de culoare roz pal cu arome și gust de zmeură și petale de trandafir. Postgustul este complex și bine echilibrat, iar perlajul, compus din bule fine și uniforme, persistă timp de până la patru ore. Obținut integral din struguri atent selecționați de Pinot Noir.

Se recomandă servirea spumantului ca atare, la petreceri sau ocazii speciale. Se poate combina cu sushi, gustări reci din somon afumat sau fructe de mare, carpaccio cu bresaola și rucola. Se poate combina de asemenea cu brânzeturi franțuzești.

12%
130,00 Lei 115,00 Lei Economisești 15 lei
în stoc
SKU
prima-stilla-ro-16
Ești membru în Clubul Budureasca? Comandă acest produs și primești din partea noastră
33

Puncte de fidelitate

Tip vin:

  • Sec
  • Demisec
  • Dulce
  • Demidulce
  • Brut

Struguri:

  • Pinot Noir

Culoare vin:

  • Roșu
  • Alb
  • Rosé
  • Orange

Volum alcool:

11%

Cantitate:

75 cl

An recoltă:

2016

Asocieri culinare:

Încearcă și alte vinuri din această colecție

Prima Stilla Alb Brut 2014
Pachet Prima Stilla 5+1 Cadou!

Detalii

Strugurii folosiți pentru obținerea acestui vin au fost culeși manual și timpuriu, când nu atinseseră încă maturitatea deplină, pentru a conferi o aciditate ridicată și o efervescență tipică spumantelor din clasa premium. Prima Stilla Rose Sec 2016 a fost creat 100% din struguri de Pinot Noir.

Odată ajunși în cramă, o importanță sporită a fost acordată presării strugurilor. Presarea s-a realizat în 3 etape, dintre care prima etapă a însemnat aplicarea unei presiuni foarte delicate de <1 bar, pentru a obține cel mai bun suc din struguri. Această parte a fost esențială pentru obținerea unei baze finale de vin spumant de cea mai bună calitate.

Spumantul Prima Stilla Rose Sec 2016 a fost vinificat prin metoda tradițională (sau Champenoise). Vinul a avut parte de dublă fermentație: mai întâi în tancuri de inox, apoi în sticlă. Apoi a fost învechit 36 de luni, pentru a oferi spumantului complexitatea și structura dorite de către oenologul nostru.

Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinurilor spumante Prima Stilla la o temperatură de 6 - 8°C.

 

Recenzii 1

Ai încercat acest produs și vrei să ne împărtășești părerea ta?

Atunci oferă o notă și scrie o recenzie folosind formularul de mai jos. Opinia ta este foarte importantă pentru noi pentru că ne ajută să vă oferim vinuri și accesorii de cea mai bună calitate în fiecare zi.

Product Attachment