a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Mini Premium Sauvignon Blanc Sec 2019 (187ml)

Evaluare:
100% of 100

Turnat în pahar, ne întâmpină cu o culoare galben-verzui pal. Aromele sunt complexe, de fructe tropicale, guava, papaya, cu accente de agrișe. Gust plăcut de fructe tropicale coapte cu o aciditate echilibrată și un final încântător.

Recomandăm asocierile culinare cu paste quattro formaggi, brânzeturi, carne de pui sau risotto cu fructe de mare.

14,00 Lei
în stoc
SKU
premium-sb-187-19
  • - 15%
    Cumpără cel puțin 6 și prețul / sticlă devine 11,90 Lei
Ești membru în Clubul Budureasca? Comandă acest produs și primești din partea noastră
3

Puncte de fidelitate

Detalii tehnice:

Culoare vin:

  • Roșu
  • Alb
  • Rosé

Tip vin:

  • Sec
  • Demisec
  • Dulce
  • Demidulce
  • Brut
  • Extra Brut
  • Mix

An de recoltă:

2019

Soi de struguri:

  • Sauvignon Blanc

Volum alcool:

13,5%

Treaptă de calitate:

D.O.C. - C.M.D. Dealu Mare

Cantitate:

187 ML

Asocieri culinare:

Sugestii de servire:

Se recomandă servirea la o temperatură de 10 - 12°C. Înainte de consum, a se păstra într-un loc întunecat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Încearcă și alte vinuri din această colecție

Mini Premium Cabernet Sauvignon Sec 2020 (187ml)
Premium Busuioacă Sec 2020
Premium Chardonnay Sec 2021

Detalii

Despre soi & terroir

Soiul Sauvignon Blanc a apărut pentru prima dată în Valea Loarei situată în regiunea Bordeaux din Franța, fiind binecunoscut pentru vinurile proaspete și crocante pe care le creează.

Vinurile din Sauvignon Blanc sunt consumate de obicei tinere și în general nu beneficiază de avantajele învechirii. În viile cramei noastre, soiul are parte de terroir-ul favorabil oferit de regiunea Dealu Mare, permițându-ne să obținem an de an vinuri de excepție.

Particularități de vinificație

Pentru realizarea acestui vin, strugurii nobili de Sauvignon Blanc au fost culeși în două etape din cele mai bune parcele ale noastre. Prima selecție a avut în vedere construirea caracterului aromatic și obținerea acidității, esențiale pentru a da prospețime, iar cea de-a doua a oferit vinului aromele tropicale tipice soiului.

Fermentarea a avut loc la temperatura de 14°C, timp de aproximativ trei săptămâni, după care a fost aplicat periodic procesul numit batonnage (amestecarea drojdiilor în masa vinului) pentru a oferi vinului un plus de complexitate.

Review-uri 1

Ai încercat acest produs și vrei să ne oferi părerea ta?

Atunci oferă o notă și scrie-ne câteva rânduri folosind formularul de mai jos. Opinia ta este foarte importantă pentru noi pentru că ne ajută să vă oferim vinuri și accesorii de cea mai bună calitate în fiecare zi.