a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Mini Premium Rosé Sec 2021 (187ml)

Strălucind în pahar într-o culoare roz aprins, vinul ne îmbie cu arome de fructe de vară, complementate de un gust bogat de cocktail de fructe de sezon. Finalul proaspăt și aciditatea echilibrată fac din acest vin rosé un companion perfect pentru o gamă largă de preparate culinare.

Poate fi servit oricând alături de salate, fructe de mare, pui la grătar, pește sau platouri cu brânzeturi fine. Poate fi savurat și ca atare, servit preferabil rece.

15,00 Lei
în stoc
SKU
prem-mini187
 • - 15%
  Cumpără cel puțin 6 și prețul / sticlă devine 12,75 Lei
Ești membru în Clubul Budureasca? Comandă acest produs și primești din partea noastră
3

Puncte de fidelitate

Detalii tehnice:

Culoare vin:

 • Roșu
 • Alb
 • Rosé

Tip vin:

 • Sec
 • Demisec
 • Dulce
 • Demidulce
 • Brut
 • Extra Brut
 • Mix

An de recoltă:

2021

Soi de struguri:

 • Fetească Neagră
 • Shiraz

Volum alcool:

13%

Treaptă de calitate:

D.O.C. - C.M.D. Dealu Mare

Cantitate:

187 ML

Asocieri culinare:

Sugestii de servire:

Se recomandă servirea la o temperatură de 7 - 9°C. Înainte de consum, a se păstra într-un loc întunecat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Încearcă și alte vinuri din această colecție

Mini Premium Sauvignon Blanc Sec 2019 (187ml)
Mini Premium Zenovius Sec 2018 (187ml)
Premium Zenovius Sec 2021

Detalii

Despre soi & terroir

Trendul ultimilor ani arată că vinurile rosé au avut o creștere eponențială în rândul pasionaților. Motivul este simplu – un rosé de calitate preia elemente din ambele tipuri clasice de vin. Rezultatul este o licoare ce are prospețimea și vioiciunea unui vin alb, dar aromele ceva mai îndrăznețe și pătrunzătoare ale vinurilor roșii.

La Crama Budureasca, împletirea dintre tradiție și modernitate poate fi cel mai bine observată în cazul vinului Rosé Premium. Un vin sec, cu un profil tipic regiunilor din Lumea Veche, dar în același timp răcoritor, dulceag și aromatic precum un rosé de Lume Nouă, produs în zone viticole influențate de o climă mai schimbătoare.

Particularități de vinificație

Rosé Premium de la Budureasca este faimos în România datorită gustului unic și al prospețimii sale, fiind unul dintre cele mai populare vinuri din întregul nostru portofoliu. Este un vin menit a fi servit rece mai ales în anotimpurile călduroase. Nu este învechit și se savurează cel mai bine cât timp este încă tânăr.

Pentru realizarea acestui vin, strugurii din soiurile Fetească Neagră și Shiraz au fost culeși manual din parcele diferite ale viilor noastre și vinificați prin presare ușoară, pentru a extrage doar aromele lor primare, fără taninuri. Procesul de fermentație la temperaturi scăzute a adus vinului un plus de arome fructate, extrem de importante pentru obținerea acestui rosé de calitate superioară. Foarte versatil, e excelent servit ca aperitiv sau alături de preparate culinare variate.

Review-uri

Ai încercat acest produs și vrei să ne oferi părerea ta?

Atunci oferă o notă și scrie-ne câteva rânduri folosind formularul de mai jos. Opinia ta este foarte importantă pentru noi pentru că ne ajută să vă oferim vinuri și accesorii de cea mai bună calitate în fiecare zi.