Produsul a fost adăugat in coșul tău.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Origini Cabernet Sauvignon 2015

Vin de culoare roșu rubiniu închis, cu arome bine conturate de cireșe și note rafinate de tutun. Un vin corpolent, cu gust foarte intens de fructe negre de pădure și vanilie, cu un bun echilibru între taninurile moi, naturale și cele pe care i le împrumută lemnul de stejar. Vinul prezintă un potențial ridicat de învechire în sticlă.

Ca sugestii privind asocierea cu preparatele culinare, recomandăm mai ales fripturile suculente din bucăți de carne premium, precum vrăbioara de mânzat sau mușchiulețul de vită, gătite fie la grătar sau la tigaie.

68,00 Lei
în stoc
SKU
orig-cs-15
Ești membru în Club? Comandă acest produs și câștigi
19

Puncte de fidelitate

Tip vin:

  • Sec
  • Demisec
  • Dulce
  • Demidulce
  • Brut

Struguri:

  • Cabernet Sauvignon

Culoare vin:

  • Roșu
  • Alb
  • Rose

Volum alcool:

14% vol.

Cantitate:

75 cl.

An recoltă:

2015

Asocieri culinare:

Încearcă și alte vinuri din această colecție

Origini Cabernet Sauvignon 2016 (dulce)
Origini Shiraz 2015
Origini Sauvignon Blanc 2018

Datorită regiunii și atenției acordate de către oenologi la Crama Budureasca, acest vin a dobândit calități cu adevărat excepționale. Mustul a fost obținut din struguri culeși târziu prin metoda gravitațională, fără presare, după care a fost fermentat o perioadă de peste 15 zile în mod tradițional. În urma procesului de vinificație, a urmat stagiul de înnobilare a vinului în baricuri timp de 12 luni, după care s-a trecut la perioada de învechire la sticlă în vederea desăvârșirii buchetului aromatic tipic soiului. Cabernet Sauvignon Origini este un alt vin de elită, produs în cantități limitate și multipremiat la concursurile internaționale.

Vin realizat din struguri culeși la maturitate deplină (DOC – CMD Dealu Mare).

Pentru o experiență gustativă deplină, recomandăm servirea vinului la o temperatură de 16 - 18°C.

Ai încercat acest produs și vrei să ne împărtășești părerea ta?

Atunci oferă o notă și scrie o recenzie folosind formularul de mai jos. Opinia ta este foarte importantă pentru noi pentru că ne ajută să vă oferim vinuri și accesorii de cea mai bună calitate în fiecare zi.