Produsul a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Organic Rosé Sec 2020

Evaluarea ta:
100% of 100

Un vin rosé sec de culoare roz, aromat și intens, precum soiul Merlot din care provine. Strugurii au dezvoltat un parfum îmbietor de fragi și căpșune, conturat de fine note florale. În gustul intens și mătăsos se simt o aciditate ridicată și note văratice de fructe, cu un final lung și echilibrat.

Se recomandă asocierea cu frigărui din carne de porc sau piept de pui la grătar, însă poate fi servit foarte bine și ca un aperitiv răcoritor.

- 50%
58,00 Lei 29,00 Lei Economisești 29 Lei
în stoc
SKU
org-ro
Ești membru în Clubul Budureasca? Comandă acest produs și primești din partea noastră
6

Puncte de fidelitate

Detalii tehnice:

Culoare vin:

 • Roșu
 • Alb
 • Rosé
 • Orange
 • Mix

Tip vin:

 • Sec
 • Demisec
 • Dulce
 • Demidulce
 • Brut
 • Extra Brut

An de recoltă:

2019

Soi de struguri:

 • Merlot

Volum alcool:

13%

Treaptă de calitate:

D.O.C. - C.M.D. Dealu Mare

Cantitate:

0,75 L

Asocieri culinare:

Sugestii de servire:

Se recomandă servirea la o temperatură de 7 - 9°C. Înainte de consum, a se păstra într-un loc întunecat și răcoros, ferit de razele soarelui.

-50%

Încearcă și alte vinuri din această colecție

Organic Chardonnay Sec 2019
Organic Merlot Sec 2019
Organic Sauvignon Blanc Sec 2022

Detalii

Despre soi & terroir

La Crama Budureasca din regiunea Dealu Mare avem parte de cele mai bune condiții pentru a obține struguri organici din cele aproximativ 12 hectare de viță de vie certificată ecologic. Poziționarea sudică ne oferă zile lungi cu soare, iar solul fertil ne permite să obținem vinuri bio de o calitate superioară comparativ cu alte regiuni ale țării.

Certificarea Eco presupune monitorizarea plantației de viță de vie timp de cel puțin patru ani, verificarea calității strugurilor, controlarea proceselor de prelucrare a acestora și evaluarea vinului ca produs finit. Procesele sunt urmărite de către un organism de certificare specializat și acreditat – în cazul nostru Austria Bio Garanție.

Particularități de vinificație

Strugurii ecologici de Merlot din care am obținut acest Rose Organic se află pe parcele atent alease și poziționate, astfel încât să rețină tot ceea ce este natural și pur din natura. Aceasta nu intră în contact cu via convențională, fiind hrănită doar cu nutrienții naturali ai pământului, lumina și căldura soarelui, apa și aerul curat. Aceste ingrediente au fost valorificate în mod natural pentru a obține maximum din fiecare strugure.

Strugurii sunt mai întâi culeși manual de către viticultori, iar apoi sunt presați delicat pentru a nu extrage prea mult pigment din pieliță. Procesul de fermentație pentru acest vin a avut loc la temperatura de 14°C timp de aproximativ 3 - 5 săptămâni. Organic Rose a câștigat multiple medalii internaționale, printre care și medalia de aur la International Organic Wine Awards în anul 2021.

Recenzii 6

Ai încercat acest produs și vrei să ne oferi părerea ta?

Atunci oferă o notă și scrie o recenzie folosind formularul de mai jos. Opinia ta este foarte importantă pentru noi pentru că ne ajută să vă oferim vinuri și accesorii de cea mai bună calitate în fiecare zi.