a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Noble Five Sec 2019 în cutie neagră de colecție

Evaluare:
100% of 100

Pachet format din o sticlă de vin Noble Five Sec 2019 ambalat într-o cutie de colecție de lux.

Cutia este confecționată din carton premium mat și texturat, cu inchidere magnetică și suport interior din burete fin, fiind personalizată cu logo-ul Budureasca aplicat prin serigrafie.

Noble Five impresionează prin culoarea sa rubinie cu margini cărămizii și arome de cireșe, prune, coacăze negre și marțipan. Elegant ca structură, dezvoltă un gust fructat, și un final de excepție, conferind acestui asamblaj de semnătură un mare potențial de învechire în sticlă.

155,00 Lei
în stoc
SKU
noble-five-cutie
Ești membru în Clubul Budureasca? Comandă acest produs și primești din partea noastră
31

Puncte de fidelitate

Detalii tehnice:

Culoare vin:

 • Roșu
 • Alb
 • Rosé

Tip vin:

 • Sec
 • Demisec
 • Dulce
 • Demidulce
 • Brut
 • Extra Brut
 • Mix

An de recoltă:

2019

Soi de struguri:

 • Fetească Neagră
 • Shiraz
 • Cabernet Sauvignon
 • Merlot
 • Pinot Noir

Volum alcool:

14.5%

Treaptă de calitate:

D.O.C. - C.M.D. Dealu Mare

Cantitate:

0.75 L

Asocieri culinare:

Sugestii de servire:

Se recomandă servirea la o temperatură de 16 - 18°C. Înainte de consum, a se păstra într-un loc întunecat și răcoros, ferit de razele soarelui.

88

Încearcă și alte vinuri din această colecție

Noble White Sec 2021 în cutie neagră de colecție
Noble Five Sec 2020
Noble White Sec 2021

Detalii

Despre soi & terroir

Pachetul Noble Five în cutie neagră de colecție poate fi cadoul ideal pentru orice pasionat de vinuri fine. Noble Five este un asamblaj din cinci soiuri nobile ce poartă semnătura de autor a oenologului Cramei Budureasca, Stephen Donnelly. Doar el știe rețeta exactă de producere a acestui asamblaj excepțional a cărui producție, de la recoltarea strugurilor și până la învechirea în butoaie de stejar durează peste 12 luni.

La Budureasca ne place să asemănăm vinul Noble Five cu o nobilă și veche familie regală. Cabernet Sauvignon nu poate fi decât Regele Impunător, cu taninuri pline și note de condimente. Pinot Noir este Regina, cu al său buchet de fructe de pădure și taninuri moi și mătăsoase. Merlot este Prințul Vârstnic, plin de personalitate, cu final lung, plăcut. Shiraz este Tânărul Prinț, cu accente vivace de coacăze negre și piper. Iar Feteasca Neagră are toate trăsăturilor unei adevărat Prințese: carismatică, delicată și elegantă.

Particularități de vinificație

Asamblajul roșu Noble Five este unul dintre cele mai de preț vinuri ale Cramei Budureasca, iar dovadă sunt numeroasele premii obținute la concursuri internaționale de renume. Povestea acestui asamblaj începe cu recoltarea manuală a cinci soiuri de struguri negri din cele mai bune parcele ale viilor noastre, fiecare parcelă beneficiind de un microclimat specific. Strugurii au fost culeși din vie numai după ce experții noștri au confirmat că și-au atins maturitatea deplină.

Vinificarea s-a realizat individual pentru fiecare din cele cinci varietăți. Mustul a fost lăsat la macerat în jur de 20 de zile, iar vinurile au fost apoi maturate lent în stejar franțuzesc și românesc timp de 12 luni, în funcție de evoluția fiecăruia până la echilibrul perfect între structură și arome. Apoi oenologul Budureasca, inspectând fiecare butoi, le-a ales pe cele mai bune pentru a forma Noble Five. A fost nevoie de alte trei luni pentru a desăvârși vinul, timp în care Stephen a căutat să găsească echilibrul perfect și complexitatea dorită.

Review-uri 1

Ai încercat acest produs și vrei să ne oferi părerea ta?

Atunci oferă o notă și scrie-ne câteva rânduri folosind formularul de mai jos. Opinia ta este foarte importantă pentru noi pentru că ne ajută să vă oferim vinuri și accesorii de cea mai bună calitate în fiecare zi.