a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Voucher Degustări la Budureasca Atelierul de Cupaje

Alege Atelierul de Cupaje dacă vrei să fii oenolog pentru o zi. Pe lângă turul complet al cramei și degustarea a trei vinuri Budureasca, participanții vor fi împărțiți pe echipe și își vor testa cunoștințele în crearea propriului cupaj. Concursul va fi jurizat de somelierul sau oenologului Budureasca, iar echipa care a creat cel mai bun cupaj va fi declarată câștigătoare.

Prețul afișat este valabil pentru 1 persoană.

Atelierul de Cupaje se organizează pentru grupuri de minimum 6 persoane.

Include welcome drink (spumant Budureasca Shine), turul complet al cramei, prezentarea procesului de vinificație și degustarea a 5 vinuri Budureasca din colecțiile Sabrize, Premium, Pincomet, The Sign și Noble. La finalul degustării se va organiza concursul pe echipe Atelierul de Cupaje. Echipa câștigătoare va fi premiată cu o sticlă de vin spumant Shine pentru a celebra victoria.

Voucherul este în format digital și se trimite prin email. După finalizarea comenzii, un reprezentant Budureasca te va contacta pentru stabilirea detaliilor evenimentului și personalizarea voucherului cu mesajul dorit.

200,00 Lei
în stoc
SKU
deg-atelier-cup
Ești membru în Clubul Budureasca? Comandă acest produs și primești din partea noastră
40

Puncte de fidelitate

Durată estimativă:

3 ore

Servicii incluse:

  • Turul complet al cramei
  • Somelier profesionist
  • Incursiune în vie
  • Degustare 3 vinuri
  • Apă plată / minerală și cafea
  • Platou individual cu brânzeturi și mezeluri
  • Platou individual cu brânzeturi și mezeluri gourmet
  • Concurs Atelierul de Cupaje
  • Vin cadou de persoană
  • Premiu 1 sticlă de spumant Shine pentru echipa câștigătoare

Transmitere voucher:

Prin email

Valabilitate voucher:

6 luni

Incursiunea în vie depinde de condițiile meteorologice

Detalii

Serviciile incluse în Voucherul Degustări la Budureasca Atelierul de Cupaje (pentru grupuri de minimum 6 persoane):

1) Turul complet al cramei, cu incursiune în vie (în funcție de condițiile meteo), prezentarea sălii baricurilor, a sălii tancurilor etc.;

2) Prezentarea procesului de vinificație de către somelierul Budureasca;

3) Degustarea a 5 vinuri Budureasca din colecțiile Sabrize, Premium, Pincomet, The Sign și Noble;

4) Platou individual cu o selecție specială de brânzeturi și mezeluri gourmet, apă plată sau minerală și cafea.

5) Concurs Atelierul de Cupaje, jurizat de oenologul sau somelierul Budureasca. Premiu pentru echipa declarată câștigătoare – 1 sticlă de vin spumant Shine.

În cadrul Atelierului de Cupaje, participanții vor fi împărțiți pe echipe și își vor testa aptitudinile în creearea propriului cupaj, folosind vinurile și materialele puse la dispoziție de organizator.

Vinurile create de echipele participante la concurs vor fi evaluate cu atenție de oenologul Budureasca, iar echipa cu cel mai bun vin va fi declarată câștigătoare.

Echipele își vor îmbutelia apoi vinul, care va fi etichetat și denumit după preferințe. La final, fiecare participant va primi în dar câte o sticlă din cupajul proaspăt creat.

Evenimentul are loc în sala de degustări a Cramei Budureasca din comuna Gura Vadului, județul Prahova (click aici pentru hartă).

Voucherul este în format digital și se transmite prin email după plasarea comenzii. Poate fi folosit direct de cumpărător sau poate fi oferit cadou unei alte persoane.

Pentru setarea datei evenimentului este necesară o confirmare din partea unui reprezentant Budureasca. Sună la 0731 793 177 pentru a verifica disponibilitatea.

De asemenea, cu minimum 48 de ore înainte de data degustării, beneficiarul voucherului este rugat să sune pentru rezervarea cramei.

Voucherul NU se emite automat, ci în termen de 1-2 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.

Review-uri

Ai încercat acest produs și vrei să ne oferi părerea ta?

Atunci oferă o notă și scrie-ne câteva rânduri folosind formularul de mai jos. Opinia ta este foarte importantă pentru noi pentru că ne ajută să vă oferim vinuri și accesorii de cea mai bună calitate în fiecare zi.