a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Voucher Degustări la Budureasca Atelierul de Cupaje – 8 persoane

Atelierul de Cupaje pentru 8 persoane este experiența completă pe care o oferim pasionaților de vinuri. Pe lângă turul complet al cramei Budureasca și degustarea a trei vinuri exclusiviste, participanții vor avea ocazia să devină oenologi pentru o zi și să-și creeze propriul vin la concursul pe echipe Atelierul de Cupaje.

Degustarea se va desfășura în sala de degustări a Cramei Budureasca din comuna Gura Vadului, județul Prahova.

Voucherul este în format digital și se transmite prin email după plasarea comenzii. Poate fi folosit direct de cumpărător sau poate fi oferit cadou unei alte persoane.

Pentru fixarea datei evenimentului este necesară o confirmare din partea unui reprezentant Budureasca. Sună la 0731 793 177 pentru a verifica disponibilitatea.

Cu minimum 48 de ore înainte de data degustării, beneficiarul voucherului este rugat să sune la numărul afișat pentru rezervarea cramei. 

1.120,00 Lei
stoc epuizat
SKU
deg-atelier-cup-8

Livrare voucher:

Prin email

Valabilitate voucher:

6 luni

Locație:

 • La tine acasă (online)
 • Crama Budureasca

Participanți:

 • 8 persoane

Vârsta minimă:

18 ani

Durată estimativă:

3 ore

Vinuri incluse în degustare:

3 vinuri din gamele de top

Platou individual:

 • Apă plată sau minerală
 • Brânzeturi și snack-uri
 • Cafea

Servicii incluse:

 • Turul complet al cramei
 • Somelier profesionist
 • Incursiune în vie
 • Atelier de cupaje
 • Vin cadou de persoană

Servicii neincluse:

 • Transport
 • Cazare

Detalii

Atelierul de Cupaje este o experiență unică pentru pasionații de vinuri, dar și pentru cei curioși să descopere cum se creează un vin premium.

După degustarea propriu-zisă, participanții vor fi împărțiți pe echipe și își vor testa aptitudinile la Atelierul de Cupaje, un concurs antrenant și creativ în care fiecare echipa își va crea propriul vin. Fiecare din vinurile create va fi evaluat de oenologul Budureasca, iar echipa cu cel mai bun vin va fi declarată câștigătoare.

Echipele își vor îmbutelia vinul, care va fi apoi etichetat și denumit după preferințe. Fiecare participant va primi la final în dar o sticlă din propriul vin creat.

Serviciile incluse în Pachetul Atelierul de Cupaje:

 1. Tur complet interior și exterior al cramei, cu incursiune în vie (în funcție de condițiile meteo), prezentarea sălii baricurilor, a sălii tancurilor etc. 
 2. Prezentarea procesului de vinificație de către somelierul Budureasca – practic afli cum se produce un vin premium.
 3. Degustarea a trei vinuri din colecțiile noastre superioare (lista poate fi customizată de client în funcție de preferințe). Degustarea include și un platou individual cu neutralizatori (apă, cafea, brânzeturi, grisine).
 4. Concurs Atelierul de Cupaje, jurizat de oenologul Budureasca.

Optional, participanții la degustare pot lua pranzul la cramă (la cerere și contra cost) sau pot organiza (cu propriile lor preparate) un mic picnic pe terasa special amenajată a cramei.

Pentru alte detalii și întrebări legate de degustări sună la 0731 793 177.

Review-uri

Ai încercat acest produs și vrei să ne oferi părerea ta?

Atunci oferă o notă și scrie-ne câteva rânduri folosind formularul de mai jos. Opinia ta este foarte importantă pentru noi pentru că ne ajută să vă oferim vinuri și accesorii de cea mai bună calitate în fiecare zi.