Produsul a fost adăugat in coșul tău.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Decantor

Evaluare:
100% of 100

Decantor personalizat Budureasca pentru aerarea vinului înainte de servire. Decantorul oferă o notă de eleganță și rafinament indiferent de ocazie. Rolul său este de a evidenția calitățile unor vinuri, mai ales vinurile roșii mai robuste. De asemenea, ajută la depunerea sedimentelor care pot să apară în interiorul sticlei de vin.

La vinurile tinere, oxigenul căpătat în urma aerării domolește gustul astringent și face ca taninurile să fie mai puțin agresive. Vinul devine astfel mai fin și mai echilibrat.

Pentru decantare se toarnă de obicei sticla de vin în întregime și se lasă la aerat cel puțin 30 de min. De reținut însă că anumite vinuri vechi își pot pierde buchetul aromatic prin expunerea îndelungată la aer. De aceea recomandăm decantarea în special a vinurilor roșii mai tinere și servirea vinurilor vechi fără aerare.

60,00 Lei
în stoc
SKU
decant
Ești membru în Clubul Budureasca? Comandă acest produs și primești din partea noastră
17

Puncte de fidelitate

Ai încercat acest produs și vrei să ne împărtășești părerea ta?

Atunci oferă o notă și scrie o recenzie folosind formularul de mai jos. Opinia ta este foarte importantă pentru noi pentru că ne ajută să vă oferim vinuri și accesorii de cea mai bună calitate în fiecare zi.

Îți recomandăm și alte vinuri similare