a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Sauvignon & Sauvignon. Întoarcerea la origini și revoluția de azi

Sauvignon & Sauvignon. Întoarcerea la origini și revoluția de azi

Soiul de struguri albi Sauvignon Blanc a apărut în vestul Franței, pe Valea Loirei și regiunea Bordeaux. Mai târziu, în jurul secolului al XVIII-lea, acesta a fost împreunat cu soiul Cabernet Franc în Bordeaux, dând naștere soiului Cabernet Sauvignon.

Ampelografii (cercetătorii de soiuri de struguri) susțin că soiul Cabernet Franc a apărut în Țara Bascilor, acolo unde se întâlnește Spania cu sud-vestul Franței. Numele acestuia pare să provină din limba latină și înseamnă „struguri negri din Franța”.

Sauvignon & Sauvignon – o revoluție într-un pahar

Sauvignon & Sauvignon este cel mai recent asamblaj alb de la Budureasca, produs în ediție limitată de 5700 sticle.

Acesta aduce împreună într-un echilibru perfect părintele - Sauvignon Blanc (struguri albi) și copilul – Cabernet Sauvignon (struguri negri vinificați în alb), amintindu-ne de momentele în care familia este reîntregită..

Celebrul oenolog, Stephen Donelly, cunoscut pentru unicitatea și creativitatea specifice creațiilor sale, a creat acest vin în cinstea celei de-a 15-a aniversări Budureasca.

Dacă ai început deja să te pregătești de sărbătorile de iarnă, Sauvignon & Sauvignon nu trebuie să lipsească de pe lista ta de cumpărături.

  • Este un vin unic în România. Nu mai există niciun alt vin care să aducă împreună familia Sauvignon.
  • Este un vin foarte apreciat de cei mai exigenți specialiști, deci papilele tale gustative vor fi foarte fericite.
  • Este perfect pentru masa de Crăciun, exprimând în cel mai autentic mod reuniunea cu familia.
  • Este o capodoperă, o experiență unică pe care merită să le-o dăruiești celor dragi. Nu este ușor să aduci împreună într-un echilibru perfect aceste două soiuri, dar Stephen Donelly a reușit să transforme imposibilul în posibil.
  • Este produs în ediție limitată.

Poti comanda vinul in magazinele noastre fizice din București, Bd. Lacul Tei nr. 1-3 și de la crama din Gura Vadului, precum si online: https://budureasca.ro/sauvignon-sauvignon