a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Sauvignon & Sauvignon. Cel mai medaliat vin Budureasca în 2023

Sauvignon & Sauvignon. Cel mai medaliat vin Budureasca în 2023

În 2023, asamblajul Sauvignon & Sauvignon a fost cel mai medaliat vin din portofoliul Budureasca. Creat dintr-o combinație inovatoare de struguri albi și negri vinificați în alb, acest vin este o adevărată capodoperă enologică.

Am ales să unim două soiuri înrudite genetic – Sauvignon Blanc și Cabernet Sauvignon. Deși Cabernet Sauvignon este cunoscut ca un soi pentru vin roșu, pentru Sauvignon & Sauvignon l-am vinificat în alb, obținând astfel note pământii și senzații erbacee unice, caracteristice soiului Cabernet Sauvignon.

Sauvignon Blanc a fost macerat pe pielițe până la 24 de ore, fermentând apoi la 15°C și maturând pe drojdii timp de un an cu batonaj periodic, pentru arome intense și complexe. Cabernet Sauvignon a fost fermentat timp de două săptămâni fără contact cu pielițele, pentru a păstra prospețimea și finețea.

Asamblarea finală a fost atent echilibrată de către oenologii noștri, combinând structura și aromele într-un mod armonios și sofisticat.

Savurați Sauvignon & Sauvignon de la Budureasca – o experiență vinicolă unică, care redefinește limitele tradiționale ale vinificației.