a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

On WINE online

On WINE online

Alegerea unui vin potrivit poate fi dificilă datorită diversității și a pieței foarte ofertante. Abundența, concurența și accesibilitatea vin la pachet cu comoditatea și curiozitatea de a încerca produse noi. O certitudine este că atunci când ai de unde alege, se caută mai mult și se fac selecții mai ales pentru vinul potrivit.

Care este vinul cel mai potrivit?

În fața rafturilor încărcate cu zeci și sute de tipuri de vin alegerea se face după criterii simple, cunoscute de oricine. Ideal ar fi să le poți gusta gratuit, lucru care încă nu se practică în magazine. Acest articol dorește să scoată în evidență alternativa cumpărării unui vin de pe canalul online.

Magazinul online Budureasca.ro prezintă și propune spre vânzare în jur de 77 de sticle de vin, întreaga ofertă proprie. Nicăieri nu le mai poți găsi disponibile într-o astfel de formulă completă. Magazinul virtual este zilnic îmbunătățit și completat. În prezent vinurile pot fi alese prin filtre și criterii de selecție, tipuri de vin, gamă de vinuri, soiul de struguri, medalii obținute, promoții și reduceri, culoare, gust și chiar tip de ambalare. 

Aici, în magazinul online, confortul alegerii este maxim și siguranța unei bune alegeri de asemenea. Fiecare vin este prezentat și însoțit de o fișă tehnică pentru specialiști. Accesul la denumirea corectă a unui vin permite consultarea pieței, a părerii altor consumatori prin review-uri. Se câștigă mult timp, se diminuează riscurile, se adaptează după buget, nu există program orar iar livrarea se face la tine acasă sau la cine se dorește…

Numai avantaje!

www.budureasca.ro