a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Giveaway: "Fii Tu Mos Crăciun!"

Giveaway: "Fii Tu Mos Crăciun!"

Pentru că știm că bucuria de a dărui este și mai mare acum, în luna cadourilor, vrem să-ți oferim șansa de a fi chiar tu Moș Crăciun pentru cineva special din viața ta. Înscrie-te la giveaway-ul "Fii Tu Moș Crăciun!" și poți câștiga un minunat Wine Advent Calendar de la Budureasca pe care să-l dăruiești unei persoane dragi.

Cum Participi?

  1. Dă Like acestei postări și paginii de Facebook Budureasca. https://www.facebook.com/budureascawines
  2. Taguiește în comentarii persoana căreia vrei să-i dăruiești acest cadou deosebit – singurul Wine Advent Calendar din România.
  3. Spune-ne pentru ce îi ești recunoscător/recunoscătoare acestei persoane.

În cadrul Giveaway-ului „Fii Tu Moș Crăciun!”, vom alege un singur câștigător care va avea ocazia să ofere acest cadou special. Este momentul perfect să arătăm recunoștință și afecțiune față de cei dragi.

 

Extragerea Câștigătorului Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat pe 15.12.2023, iar înscrierile se pot face până pe 14.12.2023, ora 23:59. Calendarul Advent va fi trimis direct persoanei taguite în numele tău!

 

Regulament

 

SECȚIUNEA 1. Organizatorul Giveaway-ului

Organizatorul acestui Giveaway este BUDUREASCA S.A, cu sediul pe Str. Drumul Vinului, nr. 2, Loc. Gura Vadului, Județul Prahova, înregistrat la Registrul Comerțului sub nr. J29/1123/2001, cu CIF RO12547770, denumit în continuare "Organizatorul".

Giveaway-ul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul și se obligă să anunțe publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută informarea inițială.

 

SECȚIUNEA 2. Durata Giveaway-ului și locul de desfășurare

Giveaway-ul "Fii Tu Moș Crăciun!" se desfășoară pe pagina de Facebook Budureasca (https://www.facebook.com/budureascawines/), în perioada 05.12.2023 – 14.12.2023, conform prevederilor prezentului regulament. Extragerea câștigătorului va avea loc pe data de 15.12.2023. În cazul în care Organizatorul va dispune anularea sau prelungirea acesteia la o dată ulterioară, acest lucru va fi anunțat pe pagina de Facebook Budureasca.

 

SECȚIUNEA 3. Drepturile și condițiile de participare

3.1. Giveaway-ul se adresează tuturor persoanelor fizice, cu vârsta minimă de 18 ani, care îndeplinesc termenii și condițiile prezentului Regulament și care urmează indicațiile stipulate în acesta pentru a-și valida participarea.

3.2. Organizatorul va veghea pentru desfăşurarea în bune condiţii a Giveaway-ului.

3.3. La acest Giveaway nu au dreptul să participe angajații și colaboratorii BUDUREASCA S.A., precum și rudele de gradul I ale acestora.

3.4. Câștigătorul are la dispoziție 2 zile lucrătoare de la desemnarea sa pentru a furniza datele necesare.

3.5. Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi datele furnizate de Participanți în cadrul Giveaway-ului.

3.6. Organizatorul are la dispoziție 2 zile lucrătoare, după tragerea la sorți, pentru a informa câștigătorul cum va intra în posesia premiului.

 

SECȚIUNEA 4. Protecția datelor personale

4.1. Organizatorul (BUDUREASCA S.A.) este înregistrat în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal. Organizatorul se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale ale Participanților la Giveaway.

4.2. Participanților la Giveaway le sunt garantate drepturile conform Legii 677/2001.

4.3. Prin participarea la Giveaway, Participanții își exprimă acordul privind includerea datelor personale în baza de date a Organizatorului.

4.4. Participarea la Giveaway constituie acordul câștigătorilor referitor la faptul că numele lor va fi făcut public și folosit în materiale publicitare.

4.5. Datele câștigătorilor se vor păstra în contabilitatea Organizatorului, conform legislației fiscale.

4.6. Pentru mai multe informații referitoare la protecția datelor personale, vă rugăm accesați www.budureasca.ro.

 

SECȚIUNEA 5. Mecanismul Giveaway-ului

5.1. Pentru a se înscrie la Giveaway-ul "Fii Tu Moș Crăciun!" desfășurat în perioada 05.12.2023 – 14.12.2023, participanții trebuie să:

- Dea Like postării giveaway-ului și paginii Budureasca.

- Taguiască în comentarii persoana căreia vor să-i dăruiască Wine Advent Calendar.

- Spună pentru ce este recunoscător/recunoscătoare acestei persoane.

5.2. Înscrierile la Giveaway sunt valabile dacă se fac până la data de 14.12.2023, ora 23:59.

5.3. Va fi ales 1 câștigător prin tragere la sorți și va fi anunțat pe pagina oficială de Facebook Budureasca, în data de 15.12.2023.

5.4. Utilizatorii vor participa la Giveaway în conformitate cu regulile menționate anterior.

 

SECȚIUNEA 6. Acordarea premiului și anunțarea câștigătorului

6.1. În urma Giveaway-ului se va alege un câștigător, care va primi Wine Advent Calendar.

6.2. După selectarea câștigătorului, Organizatorul îl va contacta direct pentru validarea și intrarea în posesia premiului.

6.3. În cazul în care câștigătorul nu poate intra în posesia premiului, acesta va fi înlocuit cu prima rezervă aleasă.

 

SECȚIUNEA 7. Acordarea premiului

7.1. Organizatorul Giveaway-ului va înmâna premiul prin curier, în baza furnizării datelor necesare.

7.2. Valoarea totală a premiului acordat pentru acest Giveaway este de 400 de lei. Premiul nu va fi impozabil, conform legislației fiscale.

7.3. Câștigătorul nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani sau alte obiecte în schimbul premiului.

7.4. Premiul va fi oferit câștigătorului după confirmarea acestuia ca și câștigător final.

 

SECȚIUNEA 8. Regulamentul Giveaway-ului

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prezentul Regulament. Aceste modificări vor fi anunțate pe pagina oficială de Facebook Budureasca. Regulamentul de participare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant.

 

SECȚIUNEA 9. Litigii

9.1. Eventualele litigii se vor soluționa pe cale amiabilă sau, dacă nu este posibil, de instanțele judecătorești competente române.

9.2. Organizatorul nu răspunde pentru disfuncționalități în derularea Giveaway-ului ca urmare a acțiunilor unor terți.

9.3. Orice contestație poate fi depusă la adresa BUDUREASCA S.A. sau trimisă prin email la marketing@budureasca.ro.

 

SECȚIUNEA 10. Încetarea Giveaway-ului

Prezentul Giveaway poate înceta numai în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, caz fortuit, conform legislației în vigoare, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua prezentul Giveaway.