a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Don’t panic, it’s Organic

Don’t panic, it’s Organic

Când auzim bio sau organic ne gândim imediat la sănătate. Și dacă auzim că se vorbește mult despre hrana bio, despre băuturile bio se vorbește mult mai puțin.

Și pentru că în spatele brandului Budureasca au stat mereu pasiunea, inovația și o echipă cu valori puternice legate de natură și sănătate, în urmă cu mai bine de 7 ani am lansat prima gamă de vinuri 100% bio, Budureasca Organic.

Cum știți că vinurile din gama Budureasca Organic sunt 100% bio?

În primul rând, strugurii din care sunt create aceste vinuri sunt crescuți cu iubire, apă și căldura naturală a soarelui, fără niciun fel de substanța chimică. Acest lucru este demonstrat prin certificarea Austria Bio Garanție. Certificarea Eco pe care o au aceste vinuri presupune monitorizarea plantației de viță-de-vie timp de minimum 4 ani, verificarea calității strugurilor, controlarea proceselor de prelucrare a acestora, evaluarea vinului ca produs finit. Toate aceste demersuri sunt urmărite de către un organism de certificare specializat și acreditat.

Vinurile Budureasca Organic sunt create de către Stephen Donnelly, oenolog cu peste 30 de ani de experiență și sute de medalii câștigate la concursuri internaționale pentru vinurile Budureasca pe care le-a creat.

Am ales să reprezentăm grafic esența acestor vinuri prin „amprenta sufletului” impregnată pe frunza de viță-de-vie. Acest simbol grafic pe care îl veți regăsi pe eticheta vinurilor Budureasca Organic vorbește despre atenția cu care este îngrijită vița-de-vie, până la recoltarea strugurilor și crearea mustului. Este ceea ce numim noi pasiune pură materializată într-un vin organic desăvârșit. Aceste vinuri captează amprenta celor care îl plăsmuiesc și îl desăvârșesc cu un strop din inima și sufletul lor, exact cum povestește și simbolistica din eticheta de pe sticla de Budureasca Organic Chardonnay, din imaginile de mai jos, vinul care a fost medaliat la concursul International Organic Wine Awards.

Vinurile Budureasca Organic sunt versatile, ușor de asociat cu diferite feluri de mâncare și le puteți comanda aici ⇒ Magazin Online Budureasca Organic (click!).

Sursă foto: Instagram @mandiwineside

Photo Credit Budureasca Organic Chardonnay: Instagram @mandiwineside