a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Celebrând Ziua Mondială a Veganismului cu Budureasca Organic

Celebrând Ziua Mondială a Veganismului cu Budureasca Organic

Astăzi, în secolul vitezei, când oamenii sunt absorbiți de nevoia de evoluție și de presiunea de a face mai mulți bani, de a fi mai buni și de a urca mai sus pe scara profesională, socială ș.a.m.d., există oameni care au pus stop cadru sau cel puțin au încetinit ritmurile și au rezervat timp pentru a fi mai atenți la ce se întâmplă în interiorul lor, al ceea ce simt, la cum respiră și mai ales atenți la ceea ce consumă. Și unii dintre acești oameni sunt veganii, care ne inspiră cu angajamentul lor de sustenabilitate față de natură, cu angajamentul de armonie între oameni și animale, cel de sănătate, de responsabilitate și de conștiență de sine. Astăzi este o zi importantă: Ziua Mondială a Veganismului. Este o zi care ne provoacă să ne gândim la modul în care trăim, simțim, mâncăm, bem și interacționăm cu lumea din jurul nostru.

Este o zi care celebrează nu doar o dietă, ci un stil de viață, o filozofie. Veganii ne arată că este posibil să trăim în armonie cu natura și animalele, să ne hrănim într-un mod care respectă toate formele de viață și să ne asumăm responsabilitatea pentru impactul nostru asupra mediului.

Împărtășind multe dintre valorile veganilor, în urmă cu câțiva ani am lansat colecția de vinuri Budureasca Organic. Acestea sunt vinuri create exclusiv din struguri care provin de pe plantații 100% bio - lucru confirmat de certificarea Austria Bio Garantie, obținută după o monitorizare atentă pe o perioadă de 4 ani. Acest lucru confirmă faptul că vițele de vie din a căror struguri sunt create aceste vinuri sunt hrănite exclusiv de către Mama Natură.

În plus, am dus angajamentul nostru de sustenabilitate și mai departe și am creat etichetele acestor vinuri din hârtie reciclată. Într-o lume în care fiecare gest contează, fiecare sticlă de Budureasca Organic devine un manifest al responsabilității. Am încapsulat în fiecare sticlă o mică parte din sufletul nostru, o amprentă a valorilor noastre, simbolizată de "amprenta sufletului" impregnată pe frunza de viță-de-vie, simbol pe care îl veți descoperi pe eticheta fiecărei sticle. Această etichetă este o declarație de intenție, un angajament față de un viitor mai sustenabil.

Colecția de vinuri Budureasca Organic reprezintă un elixir al conștiinței, o invitație la a trăi în armonie cu natura și cu noi înșine. Aceste vinuri au câștigat medalii importante la concursuri de profil din întreaga lume, dar și mai important, au câștigat inimi. Este un vin care te face să te simți bine cu tine însuți, știind că alegerea ta contribuie la un lanț de bine.

Astăzi, de Ziua Mondială a Veganismului, vă invităm să sărbătoriți cu noi. Să sărbătoriți nu doar un stil de viață, ci o filozofie, o viziune asupra lumii în care fiecare acțiune contează, fiecare alegere are un impact, fiecare sticlă de vin este o ocazie de a face bine. Pentru că, în final, nu este doar despre vin. Este despre noi toți. Este despre planeta pe care o împărțim și despre viitorul pe care îl construim, împreună.

De fiecare dată când cumperi un vin 100% organic, motivezi un producător să îngrijească suprafețe mari de vie în mod natural.

Cheers! La mulți ani tuturor veganilor!