a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Budureasca Premium Fumé – Degustare IN BLIND, pe verticală: an recoltă 2021 vs. 2022

Budureasca Premium Fumé – Degustare IN BLIND, pe verticală: an recoltă 2021 vs. 2022

În lumea fascinantă a degustării vinurilor, două tehnici renumite sunt degustarea in blind și degustarea pe verticală. Astăzi, vom împărtăși cu voi experiența noastră dintr-o degustare specială in blind și pe verticală, în care am explorat și am înțeles în profunzime vinul Fumé din gama Budureasca Premium.

Degustarea in blind - Descoperirea esenței

Degustarea in blind este o metodă prin care ascundem identitatea vinului și ne concentrăm exclusiv pe caracteristicile sale. În cazul nostru, am avut privilegiul de a degusta Budureasca Premium Fumé din recoltele 2021 și 2022, fără a ști recolta din fiecare pahar. Această abordare ne-a permis să ne focusăm asupra aromelor și gusturilor, descoperind subtilitățile fiecărei recolte.

degustare in blind Budureasca

degustare in blind - degustare pe verticala

Degustarea pe verticală - O călătorie în evoluția vinului

Degustarea pe verticală ne-a oferit oportunitatea unică de a explora evoluția vinului Fumé Budureasca Premium în timp. Am comparat și am evaluat vinurile din recoltele 2021 și 2022, observând diferențele subtile create de condițiile climatice și perioada de baricare. Această călătorie în profunzimile vinului ne-a permis să înțelegem mai bine evoluția și influența factorilor asupra caracterului distinct al fiecărei recolte.

Degustare in blind & pe verticală (video)

Degustarea in blind și degustarea pe verticală ne-au oferit o experiență captivantă și revelatoare în lumea vinurilor. Prin explorarea vinului Fumé Budureasca Premium din recoltele 2021 și 2022, am putut să descoperim subtilitățile și evoluția acestuia. Această călătorie în profunzimile vinului Fumé ne-a oferit o perspectivă unică și o mai bună înțelegere a acestui vin remarcabil.

Ne dorim ca această poveste să vă inspire și să experimentați cel puțin o dată în viață degustarea in blind și pe verticală. Această experiență memorabilă va rămâne în sufletul degustătorului pentru totdeauna.

degustare la crama

Descoperiți și bucurați-vă de magia vinurilor Budureasca Premium Fumé!

Budureasca Premium Fume - Comanda Online, direct de la Cramă!