a fost adăugat in coșul tău de cumpărături.

Produsul a fost adăugat în lista ta de produse favorite.

Bine ai venit la HALLOWINE, în lumea Contelui Dracula

Bine ai venit la HALLOWINE, în lumea Contelui Dracula

Într-o noapte de Halloween, când barierele dintre lumea fizică și cea a supranaturalului se întrepătrund, colecțiile de vinuri The Dark Count of Transylvania și Maidens of Transylvania de la Budureasca își dezvăluie adevărata esență. În urmă cu 3 ani, exact în seara de Halloween, aceste game s-au arătat lumii, prezentând o reinterpretare interesantă și diferită a mitului Contelui Dracula, o explorare a dualității umane și a misterului care învăluie acest personaj legendar.

The Dark Count of Transylvania: O Luptă Eternă

The Dark Count of Transylvania explorează dualitatea Contelui Dracula. Acesta este o entitate învăluită în mister, o creatură a contrastelor, care trăiește la granița dintre întuneric și lumină, între atracție și repulsie. Este el o creatură a întunericului sau un nobil condamnat la suferință eternă? Frumusețea scenei, sub lumina lunii, unde Dracula și iubita sa (Maiden) savurează un pahar cu vin, ascunde un secret sumbru - sfârșitul este aproape, prevestit de Conte și craniul său enigmatic.

Această poveste este ilustrată pe etichetele vinurilor din această colecție și completată de cele 3 vinuri din gama Maidens of Transylvania – o gamă cu vinuri create exclusiv din soiurile de fetească - un cuvânt cu rădăcini adânci în cultura românească, derivat de la "fată" sau "fecioară". Feteasca Neagră, Feteasca Regală și Feteasca Albă întruchipează trei fecioare care au influențat destinul Contelui Dracula.

Dark Maiden - The Wild One (Fetească Neagră)

Această fecioară, cu ochi magnetici și o atitudine sălbatică, a captivat și a provocat Contele Dracula. Vinul ne ademenește cu arome îmbietoare de gem de prune și vanilie și are o structură de corpolență medie, completată de taninuri ferme. Postgustul lung și catifelat este datorat învechirii vinului pentru 12 luni în baricuri de stejar franțuzesc.

Royal Maiden - The Royal One (Fetească Regală)

Această fecioară, cu sânge regal și o prezență aristocratică, a adus o notă de eleganță în viața contelui. Gustul intens de piersică și aciditatea curată oferă vinului un final plăcut și persistent, fiind considerat un omagiu adus rafinamentului.

Bright Maiden - The Kind One (Fetească Albă)

Această fecioară, cu spirit blând și generos, a fost sedusă și ulterior trădată de Contele Dracula. Vinul acesta, cu arome de fructe tropicale și flori albe, contrastează cu povestea sa sumbră și are o structură echilibrată, cu un postgust pe cât de lung pe atât de intens.

O Călătorie în Inima Misterului

"The Dark Count of Transylvania" și "Maidens of Transylvania" de la Budureasca sunt mai mult decât simple vinuri; acestea reprezintă o experiență culturală și senzorială, o călătorie în inima misterului și a legendelor. Aceste vinuri sunt create pentru a fi nu doar savurate, ele sunt un portal către o lume de dincolo de simțuri și se vor a fi înțelese în profunzimea lor.

În această noapte de Halloween, rămâne întrebarea: care dintre aceste vinuri misterioase vă va seduce?